вівторок, 26 грудня 2017 р.

Тетяна Ясенчук «Минає день...»
презентація книги

В культурному та літературному житті району відбулась гарна подія. Нещодавно побачила світ перша збірка творів Тетяни Ясенчук «Минає день...», яка вийшла у Вінницькому видавництві «Нілан - ЛТД».
З цієї нагоди, в суботу 23 грудня, в читальній залі районної бібліотеки відбулась презентація збірки поетеси.
Творчий світ Тетяни Ясенчук, яка мешкає в с. Демківка, надзвичайно різноманітний: вона любить шахи, має гарний голос, пише чудові, зворушливі вірші, прозові твори. Така тендітна і чарівна жінка встигає всюди: працює сільським головою Олександрівської громади, очолює районне літературно-мистецьке об’єднання «Джерело», є членом літературного гурту «Зимова вишня», членом Вінницької обласної спілки журналістів України, Вінницького літературно-мистецького об’єднання «Автограф».
До нової книги ввійшли вибрані поезії і прозові твори Тетяни Володимирівни. Це збірка ліричних і громадянських віршів та психологічних нарисів, присвячених одвічним людським проблемам. Проникливі поетичні рядки – це щирі слова, промовлені душею. Поетеса прагне творчо осмислити пережите, тонко передає свої почуття. У кожен вірш вона вклала свої мрії, сподівання, частинку свого серця.
На зустріч, з новою книгою та її автором, прийшли представники влади, побратими по перу, шанувальники творчості поетеси, колеги, друзі, однодумці щоб привітати, підтримати і побажати нових творчих звершень.
Привітали Тетяну Ясенчук – голова районної райдержадміністрації Леонід Любань та голова районної ради Людмила Скапровська і запевнили у фінансовій підтримці видавництва збірок літературно-мистецького об’єднання «Джерело».
З гарними словами побажань, квітами, подарунками вітали члени РЛМО «Джерело», а колектив «Тріода», у складі Євгенії Тарасюк, Ніни Стрілецької та Федора Безвуляка, вітали музичними творами.
Радісно і приємно було бачити Тетяні Володимирівні друзів від Ладижинського літературно-мистецького об’єднання «Стожари» його очільника Андрія Скакодуба та поета Миколу Шерника, від Тульчинського літературно-мистецького об’єднання «Оберіг» - Юрія Хмелевського, від літературно-мистецького гурту «Зимова вишня» керівника Аллу Гавришко-Бабічеву, членів гурту Світлану Криничну, Світлану Баламут, Наталію Циганову, майстриню стрічкової вишивки, тростянчанку Оксану Зайко.
Сім’я, син та донька, є сенсом життя поетеси. Серед присутніх була донька Тетяни Володимирівни – Вікторія. Вона теж пише вірші, музику. Премєрою стала пісня на вірші матері «Моє дитинство», а музику вона написала сама.
На презентаціях є гарна традиція, дарувати присутнім книгу з автографом, що й зробила Тетяна Володимирівна.

А створювали чудову мистецьку ауру на заході працівники відділу обслуговування районної бібліотеки, ведуча – Лариса Білоус.









Немає коментарів:

Дописати коментар