четвер, 26 травня 2016 р.

Сьогодні все більшої актуальності набуває національно-патріотична діяльність усіх соціальних інститутів, в тому числі і бібліотек. Тому черговим заходом для бібліотекарів району став семінар «Бібліотеки і концепція національного виховання громадян України».
Відкрила семінар Марія Дереш - директор ЦРБ. Вона наголосила, наскільки важливо сьогодні виховати у підростаючого покоління почуття любові до Батьківщини, активної громадянської позиції, висвітлювати події, які відбуваються у нашій країні, через різноманітні форми бібліотечної роботи.
Наші бібліографи Оксана Слободяник та Людмила Ратушняк організували літературний вечір «Життя - вінок яскравий» присвячений 70-ти річчю від дня народження полковника районного товариства Українського Реєстрового Козацтва, члена літературно – мистецького об’єднання «Джерело» Миколи Пруса.

Всі учасники семінару взяли участь у засіданні «круглого столу» «Виховання національної свідомості, патріотизму та любові до Батьківщини у дітей та юнацтва», який провели завідуюча філією – бібліотекою для дітей Тамара Стрілець та провідний бібліотекар кафедри юнацтва Анастасія Ліпніцька.






Немає коментарів:

Дописати коментар