пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Згідно з частиною першою статті 59 Конституції України кожен має право на правову допомогу. У випадках, передбачених законом, ця допомога надається безоплатно.
 Безоплатна правова допомога – соціальна програма Уряду України, що гарантує простим людям ефективний захист їхніх прав
ЩО ТАКЕ безоплатна ВТОРИННА ПРАВОВА ДОПОМОГА? Безоплатна вторинна правова допомога – це правова допомога, що надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів Державного бюджету України.
З метою прагнення забезпечити отримання визначеним Законом України «Про безоплатну правову допомогу» категоріям громадян безоплатної правової допомоги, шляхом розвитку партнерства між Гайсинським місцевим центром з надання безоплатної правової допомоги та Тростянецькою центральною районною бібліотекою підписано меморандум про співпрацю.
Основним завданням цієї співпраці є: надання безоплатних консультацій соціально вразливим категоріям людей (малозабезпеченим, безробітним, багатодітним жителям, учасникам антитерористичної операції, учасникам бойових дій і їх сім’ям).
Тепер користувачі нашої бібліотеки мають змогу звернутись до центру письмово, за телефоном, або по Skype, для отримання консультації і роз’яснення з правових питань.
За довідковою інформацією звертатись до Інтернет  - центру Тростянецької ЦРБ за адресою: вул. Шкільна, 1   тел. 2-26-33

Немає коментарів:

Дописати коментар