понеділок, 25 лютого 2019 р.



Багато заходів публічної бібліотеки проводяться в тісній співпраці з районним літературно – мистецьким об’єднанням «Джерело». На заходах  пропагуються    твори місцевих поетів та письменників, а також поетів – початківців, художників, народних умільців. У кожного з митців свій шлях, але всім їм дала натхнення і творчу наснагу рідна земля.
Нещодавно в Інтернет – центрі центральної районної бібліотеки відбулось засідання літературно-мистецького обєднання «Джерело». На засіданні обговорювали план роботи на 2019 рік згідно дат «Календаря знаменних та пам’ятних дат Тростянеччини на 2019 рік», який видає організаційно – методичний відділ публічної бібліотеки. Поети та письменники презентували свої видання, які щойно вийшли з друку.
Людмила Бурдейна, поетеса з с. Четвертинівки, презентувала свою першу збірку під назвою «Перша ластівка».
Свою першу збірочку поезії «Кується слово у душі» презентував юний обдарований поет з Н.Ободівки Олександр Ватага. Він учасник та переможець різних обласних та районних літературних конкурсів. В 2018 році він став Лауреатом премії Всеукраїнського конкурсу  «Струна на арфі України» ім. Олександра Бурбелоза зайняте I місце у номінації «Поезія».
Учасники зібрання читали свої твори, ділилися враженнями від почутого, обговорювали заходи, що будуть проводити на протязі року.
Гарні відгуки та подяка звучали в адрес нашої бібліотеки. По завершенні заходу бібліотеці подарували свої збірки Л.Бурдейна, О.Ватага та пятий альманах «Родом з Тростянеччини».





Немає коментарів:

Дописати коментар