понеділок, 20 травня 2019 р.


Нещодавно світ поезії поповнився новою збіркою поетичних творів під символічною назвою – «Перша ластівка», презентація якої відбулася 19 травня в Інтернет – центрі районної бібліотеки разом із її автором – Людмилою Бурдейною.
Твори пані Людмили ввійшли до альманахів поезії та прози літературно-мистецького об’єднання «Джерело»: «Подільське перевесло», «Як спів тростини на крилатім вітрі», «Над сивим Батогом», «Душі криниця», «Родом з Тростянеччини», «Пролісок». Поетичного альманаху освітян Вінниччини «З любов’ю в серці».
І ось  перша збірка, наповнена неповторною творчістю, поезією її душі, яка занурює читачів в казковий світ прекрасного, дивовижний світ любові – світ Людмили Бурдейної.  
Поетеса познайомила запрошених зі своєю книгою та поділилася  подробицями  її написання.
Гості, що завітали на свято презентованої книги - члени районного літературно–мистецького об’єднання «Джерело», Ладижинського обєднання «Стожари» голова Андрій Скакодуб, працівники районної бібліотеки та районного Будинку культури, колеги по самодіяльності Четвертинівського будинку культури та музею, завуч Четвертинівської ЗОСШ I-III ст. Ганна Галицька, чоловік Дмитро Миколайович.
Незабутній антураж вечору створювали: ансамбль «Тріо-Да» у складі Ніни Стрілецької, Євгенії Тарасюк, Федора Безвуляка. У їх виконанні прозвучала пісня «Рушничок» на слова Людмили Бурдейної. Працівники Четвертинівського сільського будинку культури, учасницею художньої самодіяльності якого є і Людмила Анатоліївна, подарували пісню «Терен, мати, коло хати». Викликало захоплення у присутніх і виконання пісні «Колискова» самою авторкою.
Багато тепліх слів від присутніх лунали на адресу пані Людмили.
Директор бібліотеки Марія Дереш з великою вдячністю звернулася до всіх присутніх, і в першу чергу до Людмили Анатоліївни, із словами подяки за гармонію краси,  душевного спокою, рівноваги, яка відбувалась під час презентації.







Немає коментарів:

Дописати коментар