неділю, 21 квітня 2024 р.

 



       У квітні цього року на життєвому календарі директора КЗ "Тростянецька селищна публічна бібліотека" Дереш Марії Борисівни- ювілейна дата. Слово ювілей не жіночого роду і неминуче натякає на певний тягар прожитих років. Але стрімкі  перегони цих років і необхідність підсумку прожитого дають можливість простежити в цій особистості життєвий поступ, що б'є джерелом, вирує яскравими подіями, насичений всілякими перипетіями та багатим спектром інтересів, справ, учинків. Без сумніву, ця талановита жінка народилася під щасливою зіркою, яка впевнено веде її життєвим шляхом до непередбачуваних змін і цікавих задумів.

      Ще на початку 1980-х р.р. Марія Борисівна прийшла працювати в Тростянецьку центральну районну  бібліотеку на посаду бібліотекаря.Завдяки невичерпній енергії, наполегливості в роботі, винятковим організаторським здібностям пройшла шлях від молодого фахівця до керівника - директора. 

       Важко знайти напрям у бібліотечній діяльності, якого б не знала... Вона є чудовим наставником, чуйною людиною, завжди відкритою для спілкування, багато допомагає колегам. Від неї завжди можна отримати і консультацію з виробничих питань, і душевну підтримку, і добру пораду.
   
      Вболіває за розвиток бібліотечної галузі Тростянецької громади, опікується долею своєї бібліотеки та тих хто поруч із нею. Енергійна і водночас виважена, вимоглива і разом з тим справедлива, вона має велику повагу в колективі. 
   
       Тож хочемо побажати ювілярці залишатися такою ж стійкою леді, якій будь-які життєві негаразди - не перешкода. Щоб кожен день презентував лише приємні сюрпризи і відкриття, а життя наповнювалося новим змістом. Від усього серця зичимо Вам міцного здоров'я та життєвої наснаги, щоденних перемог і великої Перемоги, творчого натхнення, підтримки колег, друзів та рідних, сімейного щастя, злагоди і добробуту!!!


       




Немає коментарів:

Дописати коментар