пʼятницю, 14 листопада 2014 р.


Україна - єдина країна

З березня 2014 р.  тисячі наших солдатів захищають рідну землю від загарбника, який одержимий ідеєю створити нову імперію. Але історія свідчить, що рано чи пізно всі імперії руйнуються, а всі диктатори гинуть. Але шлях до перемоги досить довгий і кривавий, бо це – війна,  яка приносить загибель тисячам людей, потворить мільйони душ та закарбовується у пам’яті багатьох поколінь.
Нещодавно бібліотекарем читальної зали філії – бібліотеки для дітей Наталією Супрун, для учнів  початкових класів Тростянецької школи - гімназії  №1, були проведені: урок мужності «Комусь дано діла творить великі і захищать Вітчизни рубежі», бесіду-діалог «Незламний дух і мужність у серцях», годину спілкування «Тростянчани – борці за свободу та незалежність України».  Темами цих заходів були розповіді про мужність українських військових та добровольців – тростянчан, їх вірність Присязі українському народові, готовність віддати життя за мир і спокій в Україні, а також героїзм простих українців, які з перших днів антитерористичної операції допомагають забезпечувати війська захисним спорядженням, ліками, одягом, продовольством та, незважаючи на ризик, вивозять із захоплених міст і сіл мирних громадян.

 Що ж керує цими патріотами? Мабуть, споконвічне прагнення до волі і свободи, дух козацький, який не зломити жодному загарбнику.

                                                   



                                                                                                       


Немає коментарів:

Дописати коментар