понеділок, 17 листопада 2014 р.

Допомога АТО – один із нових, нещодавно доданих пунктів сімейного та особистого бюджету багатьох українців. Прекрасно розуміючи те, що на Сході в антитерористичній операції задіяно безліч мобілізованих хлопців і чоловіків, небайдужі українці намагаються допомогти їм у міру своїх сил і можливостей.

Нещодавно силами працівників бібліотеки та небайдужих людей, які відізвались на діяльність Оксани Слободяник та Людмили Ратушняк, було зібрано ліки, одяг, продовольство для Героїв, які охороняють наші східні рубежі. Крім матеріальної допомоги, в кожний пакунок ми вкладали  листи зі словами підтримки, теплоти, гордості за них – Героїв.













Якщо ви бажаєте долучитися до справи допомоги армії, то теж можете пожертвувати посильну для вас суму коштів, ліки, одяг, продовольство. Оскільки в наш час навіть діти намагаються підтримати солдатів листом або малюнком, то і дорослі в міру своїх можливостей можуть допомагати фронту.

А це одні з наймолодших бійців Національної гвардії  України, наші Герої - земляки Владислав та Ярослав Малі. Вони були і є активними користувачами нашої бібліотеки.
Зараз хлопці знаходяться у відпустці, в зв'язку з пораненням Влада, але невдовзі знову йдуть на передову. Хай Бог Вас оберігає, наші Герої!

Немає коментарів:

Дописати коментар