середа, 8 березня 2023 р.

                            Майстер - клас в бібліотеці

                                                         Весна і жінка  між собою сжожі.

                                                        І будуть схожі ще мільйони  літ.

                                                        Як жити без  весни Земля не може,

                                                        Так без жінок не може жити  Світ!

      На початку весни світ огортає світле відчуття того, що все обов’язково зміниться на краще! Весна асоціюються з  Жінкою,  красою, теплом,  гармонією, пробудженням природи до  життя!   З настанням  весни ми віншуємо зі святом,  всіх представниць  прекрасної статті!

    Жінка. Мати… Що може бути у світі чудовішим і священнішим за це ймення. Тому в багатьох мовах воно звучить майже однаково. Уже немовля знає свою матір. Ще не вміє ні говорити, ні ходити, а простягає рученята до мами. У мами найніжніші, найдобріші, найласкавіші руки. Ніколи не забувайте теплих маминих рук і через усе життя пронесіть любов і повагу до них. Для матері дитина – найкраща у світі. Тому кожна мати вірить у найвищі духовні злети своїх дітей. Мати хоче, щоб її діти гідно жили серед людей і творили добро на цій землі.

      Образ матері у нас ще асоціюється з рідною, мальовничою Україною. Україна – рідний край, прекрасний, безкраїй, з милозвучною мовою, ніжними піснями.

      З нагоди свята весни та краси – 8 березня – на абонементі для дітей КЗ «Тростянецької СПБ» відбувся майстер-клас з виготовлення вітальних листівок «Дякуємо Вам за теплоту сердечну і палкі обійми ніжних рук!»

                                                                                             Антоніна Олійник




Немає коментарів:

Дописати коментар