середу, 21 лютого 2024 р.

Герої Небесної Сотні.

 

      20 лютого ми вшановуємо подвиг Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше майбутнє. Їхні імена назавжди закарбовані в історії України. 

       Саме Герої Небесної Сотні стали тією силою, яка сколихнула всю країну, пробудивши дух патріотизму та бажання її змінити. Понад сто людей загинуло, відстоюючи право народу на Свободу і Гідність. Кожен з них відстоював не свої особисті інтереси, а право вибору та свободи слова, право на гідне життя у демократичній Україні.

     Це були перші герої російсько-української війни, яка триває й досі. Нині згадуючи Героїв Небесної Сотні, ми вшановуємо память усіх загиблих героїв війни, чисельність яких уже вимірюється тисячами.

    Долучаючись до 10-ї річниці вшанування памяті Героїв Небесної Сотні, бібліотеки нашої громади провели ряд тематичних заходів.

     На Абонементі для дорослих КЗ "Тростянецької СПБ" розгорнуто книжкову виставку-вшанування "І мовчки сотня непокорених героїв  відходила у чисті небеса".



      В Олександрівській бібліотеці-філії відбулася година-реквієм "Мужність і героїзм Героїв Небесної Сотні"



В Оляницькій бібліотеці-філії була проведена бесіда-дискусія з учнями "Небесна Сотня в пам'яті завжди"



В Демидівській бібліотеці-філії було влаштовано виставку-діалог "Вони захищали наше майбутнє".



      Нехай пам'ять всіх невинно убитих Героїв Небесної Сотні згуртує нас, додасть нам сили духу, віри, мудрості, аби майбутні покоління могли жити в мирній та незалежній державі.
                  Герої не вмирають, вони назавжди з нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар