понеділок, 19 лютого 2024 р.

День Єднання

 


День Єднання - зовсім молоде свято, яке має згуртовувати українців і показувати, що ми - єдиний народ. Саме в єднанні - наші сила і міць. Зараз у цей день українці демонструють всьому світу, що ми сильні, єдині й тримаємо оборону, що в нас є сили боротися за свою землю, незалежність та майбутнє. У цей день по всій країні піднімають український прапор та співають гімн.

     Бібліотеки нашої громади теж приєдналися до святкування Дня Єднання, організовуючи різні заходи для дітей та дорослих під єдиним гаслом "Україно, твоя сила в єднанні".

     Юні читачі урочисто співали Гімн, на майстер-класах виготовляли долоньки єднання, жовто-блакитні стрічки, складали величезну мапу - пазл України та єдналися обіймами під прапором.

      В Летківській бібліотеці-філії був організований цікавий калейдоскоп "Ми - єдина Україна".


      В Оляницькій бібліотеці-філії було проведено історичне віконце "Україна єдина - Україна це ми!", та зроблено коло єднання.
 



        Діткам та дорослим розповідали про історію виникнення свята, вони взяли участь в різних активностях. День Єднання - це розуміння того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети - побудови духовно багатої, вільної, демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
       навіть зараз, у нелегкі часи для нашої країни ми не перестаємо вірити, що територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров'ю мільйонів незламних воїнів.


Немає коментарів:

Дописати коментар