пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

         Районний семінар бібліотечних працівників Тростянеччини «Дитяча бібліотека як центр підтримки і розвитку інтересу до читання юних читачів» пройшов у філії – бібліотеці для дітей Тростянецької ЦРБ.
         Відкрила семінар директор ЦРБ М.Дереш, де відмітила, що корені розвитку особистості дитини закладаються у сімейному вихованні. Діяльність бібліотеки, спрямована на пізнання, самопізнання, творчий розвиток особистості, навчання та дозвілля повинна проводитись в координації з сім’єю, школою. І ефективність організації читання дітей стане вищою, а зміст – глибшим, якщо ця робота буде  постійною.
       З консультацією, що стосується бібліотечних інновацій у роботі з дітьми, популяризації  літератури методом книжкових виставок, тематичних полиць та масової роботи серед користувачів бібліотеки виступила завідуюча філією – бібліотекою для дітей Т.Стрілець.
        Зацікавив сільських бібліотекарів, показовий масовий захід мандрівка літературним потягом «Захоплююча подорож у чарівному вагончику», який допомогли провести бібліотекареві читальної зали філії бібліотеки для дітей Н.Супрун учні 4 – Б класу школи – гімназії. На одній із зупинок потяга учні познайомились з творчістю місцевої поетеси З.Мазуренко, в доробку якої багато дитячих віршів, віршів покладених на музику у виконанні дітей.

      Виставку – огляд на допомогу навчально – виховному процесу «Шкільний калейдоскоп» зробила провідний бібліотекар читальної зали філії – бібліотеки для дітей Н.Супрун. 





Немає коментарів:

Дописати коментар