четвер, 30 квітня 2015 р.

Працівники відділу обслуговування ЦРБ, зокрема кафедра юнацтва, долучились до Всеукраїнської акції «Українська молодь читає» і прийняли естафету-виклик долучити до читання 1 000 000 за 100 днів читачів.
29 квітня в стінах бібліотеки відбувся майстер-клас місцевих поетів та письменників «Поезія єднає серця» для учнів 9 - А класу НВК  школа- гімназія1. Тепер книгозбірня має ще  17 юних і нових читачів.
 Поділитися досвідом та провести майстер-клас прийшли Тетяна Ясенчук голова літературно – мистецького об’єднання «Джерело», Святослав Шур, Микола Прус. Вони щиро та щедро ділились  своїми знаннями, досвідом, надбанням, прочитали свої  вірші, розповіли про плани на майбутнє.
У затишній залі бібліотеки відбувся, насправді, Вечір поезії. Ще дуже молоді юнаки та дівчата, тремтячими від хвилювання руками тримали сторінки своїх поезій і декламували свої вірші. Ці озвучені рядки знайшли свого слухача здебільшого вперше. Серед виступаючих виявилося більше дівчат. Можливо тому, що жінкам більш природньо, з меншою сором’язливістю висловлювати свої почуття, думки, переживання.
Такі  майстер - класи  напрочуд корисні  для тих, хто робить перші кроки у поетичному мистецтві і в майбутньому поповнять ряди нових імен в літературному об’єднанні.






Немає коментарів:

Дописати коментар