четвер, 20 лютого 2020 р.


Світлій пам'яті Героїв Небесної Сотні в центральній районній бібліотеці та філії-бібліотеці для дітей пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців та іноземних громадян, загиблих під час Революції Гідності.

З цієї нагоди в Інтернет-центрі районної бібліотеки почала роботу виставка-пам’ять «На варті наших душ Небесна Сотня», яка містить документальні та художні книги сучасних українських авторів про події на Майдані: «Небесна сотня», «Майдан», «Майдан. Таємні файли», «Євромайдан (звичайні герої)», а також світлини Героїв Небесної Сотні та підбірку газетних статей «Вони загинули за Україну».

Для учнів загальноосвітньої школи №1 бібліотекарі філії-бібліотеки для дітей провели годину гідності «І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України» та урок мужності «А сотню вже зустріли небеса». Вони разом з учнями відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві 18-20 лютого 2014 року, коли під час Революції Гідності відбулося протистояння між українським народом і тодішнім режимом, яке сягнуло свого піку, а саме 20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Майдану.









Немає коментарів:

Дописати коментар