вівторок, 16 лютого 2016 р.

Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існує людство  і займає головне місце у їхньому житті. Доказом того є казки, в яких, як відомо, зашифрована вся набута людьми мудрість.
До Дня святого Валентина в Інтернет-центрі районної бібліотеки було організовано акцію «Признач побачення у бібліотеці». Бібліотека пропонувала всім бажаючим призначати побачення у бібліотеці,  познайомитися з поезією українських поетів  про кохання, а  також відправити «онлайн  валентинку»  через соцмережі з гарним літературним зізнанням у коханні.
Під час святкування використовувались різні ігрові, розважальні елементи. Запрошені на свято користувачі  формували між собою пари «закоханих» і змагалися у різних конкурсах, проходили  тест  «Я одружуюсь» і дізнавались, чи готові вони до одруження, брали участь у майстер –класі «Виріж витинанку для коханої людини».
14 лютого, в багатьох країнах світу, відзначається як Library Lovers Day (день закоханих у бібліотеку). В бібліотеці відбувся конкурс  на найкраще побажання  бібліотеці. За підсумками  цього конкурсу  переможцем стала  Хавроцька Юлія
«Бажаю  бібліотеці  залишатися скарбницею знань,
Зберігаючи зв’язок між поколіннями.
Бажаю   їй чемних, вихованих  користувачів!»

 До уваги користувачів був представлений літературний перегляд "Серцю властиво любити".







Немає коментарів:

Дописати коментар