пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

 25 лютого в районній бібліотеці відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників району «Ефективність діяльності бібліотек: послуги та показники роботи».
Свою зустріч ми розпочали на мажорній ноті, привітавши працівників з днем народження. Для них прозвучало музичне відео – привітання.
Директор М.Дереш наголосила, що бібліотеки  стали основним інформаційним центром, тому її працівники повинні працювати так, щоб нашу професію не лише поважали, а розуміли її важливість та значимість.
Аналіз основних показників роботи  бібліотечних закладів району здійснила методист О. Діденко. За основу аналізу взято підсумки роботи бібліотечних установ за 2015 рік, що зафіксовані в статистичних та текстових звітах структурних підрозділів та сільських бібліотек.
Аналізування роботи з читачами – дітьми зробила завідуюча філією – бібліотекою для дітей Т. Стрілець, а краєзнавчий напрямок висвітлювала бібліограф – краєзнавець Л. Ратушняк.

 В роботі наради взяли участь начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації В. Дворський, головний державний інспектор Управління Держпраці у Вінницькій області Г. Ветушинський, страховий експерт відділення соціального страхування охорони праці та техніки безпеки М. Бідюк, інспектор пожежної оборони О. Набурович. Вони давали відповіді на питання, які цікавили бібліотечних працівників.







Немає коментарів:

Дописати коментар