вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Урок патріотизму "Хоробрі серця"


     Вперше за час незалежності  України  дорослі та діти по-справжньому відчули цінність мирного життя. Усвідомили: їм пощастило спокійно ходити до школи, не боячись обстрілів та бомбардувань, на відміну від Донбасу, де через бойові дії  більше 900 навчальних закладів так і не відчинили свої двері...
     Відлуння війни докотилося й до Тростянеччини. Адже багато жителів  нашого району теж беруть участь в бойових діях на Сході України. Якщо називати речі своїми іменами — воюють за мирне сьогодення і наше  майбутнє.   

  Провідним бібліографом районної бібліотеки Слободяник О.М. було проведено уроки патріотизму для учнів 9-11 класів Тростянецького  НВК СЗШ І-ІІІст.№1-гімназія «Хоробрі серця» присвячені  жителям  Тростянеччини, які з честю воюють на Сході України з терористами та російськими сепаратистами, відвойовують та захищають кордони нашої держави.
    В рамках цих уроків для учнів будо представлено відео-перегляд «Гордість Тростянецького краю» зі світлинами наших земляків - борців за незалежність України.



Такі ж уроки Оксана Михайлівна  провела  і  в СЗШ №2.



Немає коментарів:

Дописати коментар